کشته شدن یک نظامی دیگر اسرائیل در کرانه باختری (۷ مهر ۱۴۰۴) آلمان: آماده مذاکره با ایران برای توافق جدید هستیم نامه عراقچی به همتایان خارجی خود در رد اقدام سه کشور اروپایی عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه نهایی شده است ادعای پادشاه اردن درباره حمایت گسترده عربی و اسلامی از طرح ترامپ درباره غزه ترامپ: مذاکرات پایان جنگ غزه در مراحل پایانی قرار دارد بیانیه سازمان ملل متحد درباره ۶ قطعنامه لغو شده و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حضور ترامپ در جلسه غیرمعمول ژنرال‌ها و دریاسالاران تیراندازی و آتش سوزی در کلیسای ایالت میشیگان آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: استفاده غرب از مذاکره، فریبی برای محدود کردن توان دفاعی ایران است تهدیدات آمریکا علیه ونزوئلا ادامه دارد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: به مذاکره‌ای که ما را درگیر مشکلات جدید کند، تن نخواهیم داد ادعای جدید نتانیاهو درباره اورانیوم ذخیره شده ایران | مکان آن را به آمریکا می‌گوییم واکنش حماس به عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری استاندار خراسان رضوی: تلاش برای تعامل با دنیا ضرورتی انکارناپذیر است + فیلم لاوروف به گوترش درباره اسنپ‌بک نامه نوشت موضع جدید ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: برای رفع ناترازی انرژی‌ هرگونه اجبار و دستور خطا‌ست | منفعت اقتصادی مردم لحاظ شود کاروان نظامی آمریکا وارد شمال و شرق سوریه شد (۶ مهر ۱۴۰۴) راز شهادت نصرالله واکنش جلیلی به درخواست مناظره روحانی | گلابی‌های برجام چه شد؟ + فیلم زلنسکی از بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استقبال کرد عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری | یک نظامی اشغالگر زخمی شد + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به «ایلات» در سرزمین‌های اشغالی + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: یک فرصت واقعی برای ایجاد عظمت در خاورمیانه داریم قطع ارتباط گردان‌های القسام با دو اسیر اسرائیلی در غزه
سرخط خبرها

قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند

  • کد خبر: ۳۳۸۹۳۳
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۱
قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بخش قابل‌توجهی از ضربات دشمن حمله نظامی نیست بلکه با کمک نفوذی‌های داخلی انجام می‌شود. در این زمینه لازم است مردم هوشمندمان، با جدیت و دقتی وسواس‌گونه، هر نکته‌ی مشکوکی را با فوریت به مراکز امنیتی اطلاع دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس گفت: رژیم آپارتاید و جنایتکار صهیونیستی با حمایت و چراغ‌سبز دولت آمریکا دست پلید خود را به جنایتی جدید در کشور عزیزمان آلوده کرد ٫ بزدلانه به مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها و تجهیزات امدادی و زیرساخت‌های غیرنظامی حمله کرد و جمعی از زنان و کودکان مظلوم و افراد غیرنظامی را در منازلشان بمباران کرد و بار دیگر ذات پلید خود را که به هشتاد سال خونریزی عادت کرده است، آشکار ساخت. در این میان، تنی چند از فرماندهان رشید اسلام و دانشمندان محترم نیز به آرزوی دیرینه‌ی خود رسیدند و به یاران شهیدشان پیوستند.

وی افزود: این باند جنایتکار ازیک‌طرف اینگونه برنامه‌ریزی کرده بود که توان دفاع و تهاجم را با ترور فرماندهان و زدن برخی زیرساخت‌های نظامی از ما بگیرد و ازطرف دیگر خیال‌پردازی کرده بود که مردم را به کف خیابان‌های تهران بکشاند و به آرزوی بیش از ۴۰ ساله خود در حذف نظام اسلامی دست یابد، اما بار دیگر دست قدرت الهی از آستین مردم غیور، فرمانده شجاع و مدبرِ کل قوا و سربازان مخلصش در نیرو‌های مسلح بیرون آمد و نشان داد پیوند امت و امام امت برای عزت ایران و ایرانی هر تهدیدی را برطرف و به فرصت تبدیل می‌کند.

مردم ایران در برابر دشمن وحشی، یکپارچه و متحد شدند

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردم ایران با هر قومیتی وبا سلیقه‌های مختلف سیاسی در برابر دشمن وحشی، یکپارچه و متحد شدند و پشت‌به‌پشت فرزندان خود در نیرو‌های مسلح دادند و سربازان جان‌برکف ارتش و سپاه نیز بااخلاص و فداکاری، تحت رهبری هوشمندانه و شجاعانه‌ی فرمانده کل قوا، ظرفیت بالای قدرت و توان نظامی خود را به رخ جهان کشاندند و افسانه‌ی آسیب‌ناپذیری رژیم را به استهزا گرفتند.

فرزندان ایران روزگارتان را تاریک خواهند کرد و شما بیچاره خواهید شد

قالیباف افزود: کابوس شب‌های گذشته صهیونیست‌ها و شعله‌ای که بر جان عاملان و آمران جنایت‌های رژیم صهیونیستی افتاده است تا پشیمانی و تنبیه متجاوز ادامه خواهد یافت؛ فرزندان ایران روزگارتان را تاریک خواهند کرد و شما بیچاره خواهید شد و دنیا بیچارگی‌تان را به نظاره خواهند نشست.

قالیباف افزود: پیروزی یاران خداوند ومجاهدان فی سبیل الله وعده الهی است و در وعده الهی هیچ تخلفی نخواهد بود.

دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند

رئیس مجلس تاکید کرد: همه باید بدانیم که ما در شرایط فوق‌العاده‌ای قرار داریم و دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند و اگرچه پیروزی نهایی، قطعی است، اما طبیعی است که طی این مسیر، فراز و نشیب دارد، لذا باید با توکل و استعانت از درگاه الهی خود را برای سختی‌های احتمالی آماده کرد و در راه درست خود استقامت ورزید که در آن صورت خداوند وعده داده است هر ترس و نگرانی را برطرف کند.

فعال‌شدن میدانی بسیج مردمی نقش مؤثری در کنترل فعالیت‌های تروریستی و خرابکاری دارد

قالیباف همچنین گفت: بخش قابل‌توجهی از ضربات دشمن حمله نظامی نیست، بلکه با کمک نفوذی‌های داخلی انجام می‌شود. در این زمینه لازم است مردم هوشمندمان، با جدیت و دقتی وسواس‌گونه، هر نکته‌ی مشکوکی را با فوریت به مراکز امنیتی اطلاع دهند.

وی در ادامه بیان کرد: فعال‌شدن میدانی بسیج مردمی در سراسر کشور با هماهنگی مسئولین بسیج و سپاه می‌تواند نقش مؤثری در کنترل فعالیت‌های تروریستی و خرابکاری داشته باشد.

جهان شاهد عزت ایران و ایرانی خواهد بود

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: دشمن در یک جنگ ترکیبی با محوریت جنگ شناختی حملات خود را انجام می‌دهد، مسئولین امر برای ساماندهی فضای رسانه‌ای مرکزیتی را ایجاد کرده‌اند تا خطوط کلی و سیاست‌های راهبردی و اطلاعات خبری را در اختیار افکار عمومی قرار دهد. فعالان رسانه‌ای و مردم نیز قواعد لازم در شرایط خاص را با جدیت و دقت رعایت کنند تا دشمن از خطا‌های احتمالی سوءاستفاده نکند.

وی افزود: تهدید باند وحشی رژیم صهیونی فرصت بزرگ همبستگی بین مردم را ایجاد کرده است. زمان آن است که همه فعالان سیاسی و رسانه‌ای، خصوصا نیرو‌های انقلابی خط‌کشی‌ها و گروه‌بندی‌های موجود را کنار بگذارند و شکاف‌های اجتماعی و سیاسی گذشته را ترمیم کنند.

فعالان سیاسی و رسانه‌ای خط‌کشی‌ها و گروه‌بندی‌های موجود را کنار بگذارند

قالیباف تاکید کرد: نباید فراموش کنیم که عامل اصلی تأمین‌کننده‌ی امنیت ما قلب یکایک مردم شریف ایران است و پیشرفت کشور و رفاه جامعه بدون مشارکت همه‌ی مردم ناممکن خواهد بود.

وی در پایان گفت: نیرو‌های مسلح و مسئولین سیاسی کشور با قوت در برابر دشمن ایران به پشتوانه شما ایستاده‌اند و روز به روز به اشراف اطلاعاتی خود افزوده و توان نظامی خود را افزایش می‌دهند و دست برتر خود را بیشتر از گذشته تثبیت خواهند کرد و جهان شاهد عزت ایران و ایرانی خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->